fbpx
Connect with us

Unifi Plan

Plan Unifi Terbaik 2020 untuk Kediaman Anda. Plan Bermula RM89 sehingga RM199 Sebulan

Published

on

coverage-

Kali ni saya akan share dengan anda plan unifi 2020. Untuk internet rumah, just ada 5 tier dan kesemuanya offer unlimited data.

Plan unifi paling rendah harga bermula RM89 sebulan dan yang paling premium RM199. Anda perasan tak untuk 100mbps ada 2 jenis?

Speed sama tapi harga beza kan? Untuk tahu perbezaan setiap plan, just klik sini untuk info lanjut.

PLAN UNIFI 2020

So macam mana nak pilih pakej yang sesuai?

Jawapan dia, berbalik kepada cara penggunaan dan kemampuan anda. Setiap orang ada keperluan dan komitmen masing-masing.

Kalau anda heavy user, layan movie atau drama hari-hari, main game PUBG etc. saya recommend better ambik yang higher speed. Kalau anda just perlukan internet di rumah, 30mbps dah cukup laju sebenarnya.

Kalau anda ada nak tanya apa-apa, just wasap saya. But 1st sekali, jom kita check coverage ok. Nanti kita discuss dalam whatsapp. Yang penting roger. Kalau tak roger, camne saya nak tolong. Sekian, terima kasih.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Unifi Plan

Promosi UNIFI TRY ME Tak Rugi Cuba | Promosi Sehingga 30 Jun 2020

Published

on

promosi-try-me-unifi

UPDATED JULY 2020: Pakej ini masih ditawarkan. So grab cepat-cepat! UNIFI sekali lagi buat promosi yang dipanggil TRY ME. Promo try me ni nak bagi tahu semua bahawa anda akan dapat

Internet tanpa had secara percuma selama sebulan! Serius lah!

Serius!

Walaubagaimanapun, promo ni sampai 30 Jun 2020 je. So kalau anda berminat nak pasang unifi, TRY ME sekarang. Klik sini untuk check coverage

Pakej Unifi Try Me

Ada lima jenis pakej unifi yang anda boleh cuba selama sebulan. Antaranya

30 Mbps RM89/sebulan
100 Mbps RM129/sebulan
30 Mbps + Channel TV RM149/sebulan
100 Mbps + Channel TV RM189/sebulan
300 Mbps + Channel TV RM199/sebulan

Terma dan Syarat Pasang Unifi

So macam biasa. Mana-mana yang berminat nak pasang unifi, kena follow dengan terma dan syarat mendaftar unifi. Boleh baca kat sini.

Ok bang. Saya dah daftar dan suddenly tak jadi nak continue macam mana?

Macam biasalah. Tiba-tiba rase tak puas hati dengan network unifi dan nak benti subscribe promosi ni..Boleh ke? Opkos boleh.

Cara dia mudah je.

  1. Walk in ke TM point terdekat sebelum 30 hari tempoh try me tamat
  2. Bawak sekali semua equipment (Modem, Broadband Termination Unit (BTU) and unifi Media Box (kalau ada ambik pakej ni)
  3. Nanti TM akan return balik duit advance payment pada bulan berikutnya.

So apa tunggu lagi. Best ni peluang unifi dan bagi. Still untung grab sekarang sebab free bulan pertama. Kan dah jimat kat situ.

Berminat nak pasang Unifi?

Hubungi saya segera

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.